Olika typer av lån

cashtoyouCash2youAnsök här!

everydayplus

Everyday PlusAnsök här!
vivusVivusAnsök här!

Det finns många olika lån som passar för olika syften. Här går vi igenom lite kort om de vanligaste lånen och vad dessa innebär.

SMSlån

SMSlån är en typ av lån där du kan låna små belopp snabbt och enkelt. SMSlån har blivit så populärt eftersom det går snabbt att få pengarna utbetalda, Vanligtvis sker detta inom 15 minuter efter godkänd ansökan. Med SMSlån så kan du snabbt låna 1000-5000 kr men beroende på låneinstitut varierar lånets avgifter. Ju högre summa du önskar låna desto större blir avgiften. Lånet ska vanligtvis betalas tillbaka inom 30 dagar.

Privatlån

Privatlån betyder att du vanligtvis kan låna upp till 350 000 kr utan säkerhet. Vanligtvis kräver låneinstitutet att du har fyllt 18år och inte överskrider 75år samt att de kräver att du har fast inkomst från arbete eller pension samt att du är utan betalningsanmärkningar. I undantagsfall krävs även att du är 20år eller äldre samt att du är skriven i Sverige. Vanligen lånar man 20000 till 350000 kr under en tid på 2 till 15år. Pengarna kan du ha på ditt konto inom några dagar om kraven uppfylls.

Bolån

Låna till villa, lägenhet eller fritidshus. Det kan löna sig ganska mycket att kontrollera vilka aktörer som finns inom bolånemarknaden. Med ett bra bolån kan hela ekonomin förbättra bli bättre. Du bör jämföra olika låneinstitut för att få fram de villkor och räntor som passar dina specifika behov. Du kan vanligtvis ansöka om upp till 6.000.000 kr för köp av villa, lägenhet eller fritidshus och själva säkerheten för lånet blir då bostaden.

Billån

När du vill köpa en bil kan ett billån göra så att du får en tryggare affär. Långivaren hjälper dig ofta med avtal och försäljaravtal för att du ska vara säker på vem som äger bilen du vill köpa. Att ansöka om ett billån är enkelt och kan göras på internet eller via telefon. För att beviljas ett billån bör du vara mellan 20 till 70 år.

GD Star Rating
loading...
Olika typer av lån, 6.0 out of 10 based on 1 rating
Det här inlägget postades i Långuide och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.