Låna för att lösa dyra krediter

cashtoyouCash2youAnsök här!

everydayplus

Everyday PlusAnsök här!
vivusVivusAnsök här!

Om du sitter med många mindre krediter som gör att din månadskostnad blir hög kan det vara vettigt att ta ett lån och lösa dyra krediter. På så sätt får du ner kostnaderna och har bara ett enda lån (med bättre ränta) att betala av. Att du har betalningsanmärkningar, obetalda skulder, dyra lån eller kreditkort med max kredit använd kan göra att det är svårt att bli beviljad lån. Hos Bluestep ser man till din återbetalningsförmåga i framtiden istället för din tidigare kredithistorik. Därför kan du få lån hos Bluestep oavsett om du har betalningsanmärkningar eller skuldproblem. Du kan genom att ta ett lån på din bostad till exempel kan använda pengarna till att betala av tidigare skulder eller lösa dyra krediter och på så sätt få en bättre ekonomi.


Invandrare och svårt att få lån? Ansök om ett lån hos Bluestep, här!

Fördelaktiga lån för invandrare

Om du är invandrare och vill låna till husköp i Sverige blir det ofta problem. Anledningen till detta är att många invandrare inte har någon svensk kredithistorik registrerad hos svenska kreditupplysningsföretag. De andra svenska bolåneinstituten använder sig av kreditupplysningen i sin standardiserade bedömning. Saknas information om dig blir du nekad att låna. Även om dina nuvarande inkomster är höga, kanske till och med högre än genomsnittssvenskens. Om du inte är svensk medborgare kan du dock maximalt låna till 75 procent av bostadens marknadsvärde. Det innebär att du måste ha pengar till en kontantinsats på minst 25 procent av köpeskillingen. Många invandrare som har haft svårt att få lån har blivit hjälpta hos BlueStep.

Egenföretagarlån

Egenföretagare är också en grupp som kan ha svårt att få låna pengar. Det kan bero på att firman är ny eller att du tagit ut en låg lön i början. Det kan också bero på ojämna inkomster vid säsongsvariationer, att ditt kreditbetyg har sänkts på grund av din firma eller att banken kräver dig på en massa pappersarbete. Hos Bluestep är det lättare för egenföretagare att beviljas bolån eftersom du själv kan intyga hur mycket du tjänar. Pengarna får du använda till vad du vill, men många lånar till att investera i verksamheten, finansiera utveckling av företaget eller för att lösa en skatteskuld med sitt bolån. Bluestep är alltså ett mycket bra val för egenföretagare som vill låna pengar.

Ansök om ett lån hos Bluestep, här!

GD Star Rating
loading...
Låna för att lösa dyra krediter, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Det här inlägget postades i Långuide och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.