Vivus.se – Snabb ansökan med svar inom några minuter med e-legitimation, första lånet gratis

cashtoyouCash2youAnsök här!

everydayplus

Everyday PlusAnsök här!
vivusVivusAnsök här!

Hos Vivus.se är första lånet räntefritt och avgiftsfritt och summan som gäller då är upp till 6000 kr. Kravet är att du måste vara minst 18 år, svensk medborgare, inneha svenskt mobilnummer och svenskt kontonummer samt genomgå en sedvanlig kreditprövning. Vivus.se lånar ut upp till 16 000 kr. Ett lån från Vivus.se passar bra om du har några dagar kvar tills nästa lön och snabbt behöver betala en oväntad utgift. Om du behöver köpa något men kommer inte åt dina sparpengar för tillfället. Om du har regelbunden inkomst och kommer att kunna betala tillbaka ditt lån inom 30 dagar. Vi kan verkligen rekommendera Vivus som är en mycket seriös långivare.

Så här går ansökan till

Registrera dig

Registreringen tar bara några minuter och du behöver bara göra det en gång. För att få låna från Vivus.se måste du vara minst 18 år gammal, svensk medborgare och genomgå en sedvanlig kreditprövning. Du behöver även ha en e-postadress och ett svenskt mobilnummer som man kan nå dig på.

Identifiera dig

För att kunna slutföra din ansökan måste du identifiera dig, antingen gör du det med hjälp av din E-legitimation eller så väljer du att bli uppringd av en av Vivus medarbetare som kommer att fastställa din identitet.

Ta emot pengarna

Inom några minuter kommer Vivus.se att behandla din låneansökan. Om du blir beviljad ett lån kommer pengarna att betalas ut till det angivna kontot. Hur lång tid det tar att överföra pengarna beror i huvudsak på vilken bank du använder. Använder du Handelsbanken eller Nordea kommer pengarna att överföras inom 15 minuter, övriga banker kan ta längre tid.

Tryggt och säkert

Vivus.se är en del av 4finance Group. Företaget är idag Europas ledande snabblåneföretag med fler än 2 000 000 utgivna lån. Vetskapen om att långivaren är seriös och att eventuella problem går att lösa är värt mycket. Om du till exempel inte kan betala tillbaka hela lånet på förfallodagen, erbjuder Vivus ett komplett utbud av möjligheter för att förlänga lånet etc. Du har enkelt kontroll över ditt lån genom att logga in på din profil hos Vivus.se.

GD Star Rating
loading...
Vivus.se - Snabb ansökan med svar inom några minuter med e-legitimation, första lånet gratis, 9.8 out of 10 based on 4 ratings
Det här inlägget postades i Låneaktörer och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.