Snabbfinans erbjuder enkla snabblån när det behövs – Låna upp till 20 000 kr i 180 dagar

cashtoyouCash2youAnsök här!

everydayplus

Everyday PlusAnsök här!
vivusVivusAnsök här!

Om du letar efter ett seriöst företag som kan erbjuda otroligt snabba mikrolån kanske Snabbfinans.se kan vara något för dig. Här får du oftast pengarna på kontot samma dag (Om du har SEB eller ansöker före kl 13:30). Snabbfinans affärside är att erbjuda privatpersoner en säker kredittjänst med fokus på snabba besked och enkel hantering. Företaget erbjuder snabblån på upp till 20 000 kr under max 180 dagar. Snabbfinans har generösa öppettider, bra service och man sätter alltid kunden i fokus. Tjänsten är främst avsedd att hjälpa till med mindre oförutsedda utgifter. Kreditprövning och identitetskontroll genomförs alltid.

För att bli beviljad ett snabblån från Snabbfinans behöver du:

  • Vara minst 20 år gammal
  • Varit folkbokförd i Sverige i tre år.
  • Vara fri från betalningsanmärkningar
  • Ha en taxerad inkomst på 150 000 kr före skatt.
  • Inte ha några pågående lån hos Snabbfinans.
  • Kreditprövning görs alltid
  • Besök Snabbfinans och lämna din låneansökan, här!

Hur stort eller litet belopp kan jag ansöka om?

Som förstagångskund hos Snabbfinans kan du ansöka om lån från 1 000 kr upp till 13 000 kr. Som återkommande kund kan du ansöka om upp till 20 000kr.

Hur ansöker jag om ett snabblån hos Snabbfinans?

På startsidan fyller du enkelt i ansökningsformuläret. Så fort du slutfört ansökan är det bara att vänta på ett besked via SMS och mail. I ansökan identifierar du dig antingen med hjälp av Instantor (bankinloggning), eller genom att du har personkonto hos Nordea. Du kan även identifiera dig med hjälp av en verifikationskod.

När får jag pengarna på kontot?

Snabbfinans kan erbjuda direktutbetalning till kunder hos SEB vilket innebär att du får pengarna direkt. För övriga banker är pengarna på ditt konto samma dag under förutsättningen att din ansökan blir beviljad före 13:30 under vardagar. Om ansökan beviljas efter 13:30 är pengarna dig tillhanda under förmiddagen nästkommande bankdag.

Om snabblån och ränta

Hur fungerar årsräntan på snabblån jämfört med vanliga lån? Om du tar ett lån på 100 kronor och betalar ett år senare tillbaka 105 kronor är den effektiva årsräntan 5 procent. Men hur kommer det sig att räntan kan nå fyrsiffriga och till och med femsiffriga belopp på ett år för vissa snabblån? Effektiv årsränta är som sagt bara ett av alla sätt att beskriva räntan på ett lån, och kan ibland ge en aning snedvriden bild. Om man exempelvis tar ett snabblån på SEK 3000 hos Snabbfinans med lånekostnad SEK 545 innebär det att man betalar tillbaka ca 18,2 procent i lånekostnader efter 30 dagar. Efter förfallodatum är dröjsmålsräntan 36 procent per år, motsvarande drygt tre kronor om dagen. Se alltid till att betala tillbaks ditt lån i tid och ansök bara om en summa som du VET att du kan betala tillbaka!

GD Star Rating
loading...
Snabbfinans erbjuder enkla snabblån när det behövs - Låna upp till 20 000 kr i 180 dagar, 8.5 out of 10 based on 2 ratings
Det här inlägget postades i Låneaktörer och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.