Paxo – Ansök om lån på 3000 kr och få svar inom 15 minuter

cashtoyouCash2youAnsök här!

everydayplus

Everyday PlusAnsök här!
vivusVivusAnsök här!

Paxo erbjuder smslån/snabblån på upp till 3000 kr för nya kunder och 5000 kr för återkommande. Lån på mellan 500 och 5000 kronor erbjuds med en löptid på 30 dagar. Nya kunder kan alltså direkt ansöka om lån på upp till 3000 kronor medan återkommande kunder kan låna belopp upp till 5000 kr. Ett lån kan enkelt förlängas vilket resulterar i att förfallodatumet skjuts fram med 30 dagar. Paxo accepterar inte betalningsanmärkningar. Det är inget krav på att ha deklarerad inkomst men är den deklarerade inkomsten låg kan en kopia av senaste lönespecifikationen efterfrågas.

Varför Paxo?

  • Besked på ansökan direkt
  • Förmånliga priser
  • Möjlighet att förlänga lån
  • Avdragsgill ränta på samtliga lån
  • Personlig service
  • Pengarna finns på kontot samma dag om ansökan beviljats innan 12:00, annars finns
  • pengarna på kontot 10:00 nästa bankdag.

Hur ansöker man om ett snabblån hos Paxo?

Ansökan gör du på deras webbplats www.paxo.se, via telefon eller via e-post. Det är väldigt enkelt att ansöka om ett Paxo snabblån och du väljer själv vilket alternativ som passar dig bäst. Innan du kan beviljas ett nytt snabblån hos Paxo måste tidigare skuld betalas tillbaka. Du kan alltså inte ha flera lån samtidigt hos Paxo.

När finns pengarna på kontot?

Direkt när din låneansökan godkänts sätts pengarna över på ditt bankkonto. En regel är att om du fått lånet beviljat på förmiddagen under en vardag så har du pengarna hos dig på eftermiddagen. Beviljas du lån på eftermiddagen har du pengarna på förmiddagen nästa vardag. Beviljas du lån under en helg finns pengarna på ditt bankkonto på förmiddagen nästkommande vardag. Paxo informerar dig även när de har skickat pengarna.

GD Star Rating
loading...
Paxo - Ansök om lån på 3000 kr och få svar inom 15 minuter, 2.0 out of 10 based on 24 ratings
Det här inlägget postades i Låneaktörer och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.