Meddelandelån Sverige erbjuder SMSlån och internetlån på mellan 500 – 10 000 kr

cashtoyouCash2youAnsök här!

everydayplus

Everyday PlusAnsök här!
vivusVivusAnsök här!

Meddelandelån Sverige erbjuder smslån och relaterade produkter till låntagare som uppnått 18 års minimiålder och går igenom kreditkontrollen. Meddelandelån Sverige är en del av C Finance AB, som har lång erfarenhet av konsumentkrediter i de nordiska länderna. Företaget har varit på svenska marknaden för korta konsumentkrediter sedan 2006 och gett ut tiotusentals av lån till nöjda kunder. Här får kunden besked direkt och man gör utbetalningar under kundtjänstens öppettider mån – lör: 06-22 och sön: 12-16. Meddelandelån Sverige erbjuder lån på mellan 500 – 10 000 kr med betalningstider på 15 – 90 dagar.

Varför välja Meddelandelån?

 • Pålitlighet – Lång erfarenhet inom SMS lånebranschen, Meddelandelån har erbjudit SMS lån sedan 2006.
 • Duktig kundservice som hjälper dig varje dag i veckan.
 • Att göra en låneansökan är avgiftsfritt.
 • Du får lånebesked omedelbart.
 • Lånesummor upp till 10 000 kr.
 • Besök hemsidan och gör din ansökan hos Meddelandelån, här!

Lånevillkor hos Meddelandelån Sverige:

 • Över 18 år
 • Du ska inte vara föremål för skuldsanering, försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.
 • Ej skyddad identitet
 • Inga tidigare misskötta lån hos Meddelandelån Sverige
 • Du får inte ha någon betalningsanmärkning

Internetlån från Meddelandelån

Tack vare internet är det i dagens läge mycket enklare att låna pengar jämfört med om du går några år tillbaka i tiden. Förr behövde man gå till banken och fylla i en ansökan under en intervju med bankpersonalen, idag går det enklare och snabbare att låna pengar via internetlån. Ett internetlån är helt enkelt ett lån som ansöks via internet (vanligen via en långivares hemsida). Internetlån kännetecknas också av att summan som man lånar brukar vara relativt låg (vanligen mellan 500 kr och 10 000 kr) och lånetiden brukar vara kort (15 – 90 dagar).

Internetlån från 500 upp till 10 000 kr

Det finns långivare som erbjuder internetlån upptill 300 000 kr men då går det inte längre lika enkelt och snabbt som för ett mindre belopp. Meddelandelån Sverige förstår att du har ett brådskande behov av pengar och då är det viktigt för dig som ansöker att du får pengarna direkt på kontot. Därför har man valt att erbjuda internetlån för belopp mellan 500 och 10 000 kr med en återbetalningstid på 15 – 90 dagar beroende på lånesumman.

De mest populära summor som ansöks hos Meddelandelån är:

Internetlån 1000 kr
Internetlån 2000 kr
Internetlån 3000 kr
Internetlån 5000 kr

Hur ansöker man om ett internetlån?

Att ansöka om internetlån är enkelt: allt du behöver göra är att fylla i lånesumman och lånetiden i formuläret på webbplatsen och trycka på knappen där det står ansök nu. I följande skede ber Meddelandelån dig att identifiera dig med hjälp av e-leg (elektronisk legitimation), personnummer eller PIN-kod (för existerande kunder) för att man måste försäkra oss om att lånesumman går till rätt person. Efter det kontrollerar kundtjänst uppgifterna och om allt är i skick sätter de igång utbetalningsprocessen genast. Hos Meddelandelån kan du alltså ta ett internetlån utan sms, du kan ansöka direkt via webbplatsen.

Du får pengarna på kontot vanligtvis redan samma dag då du ansöker om ett internetlån. På Meddelandelån utbetalas lån 7 dagar i veckan under kundtjänstens öppettider och då du får en låneansökan godkänd ser du pengarna på kontot senast nästkommande bankdag.

SMSlån med ärliga priser och tydliga villkor

Sms-lån är en benämning som används för att beteckna små, korta lån som ansöks antingen via internet eller via SMS. SMSlån kännetecknas av att lånesumman är ofta relativt låg, lånetiden (löptiden) är kort och att den som ansöker får pengarna snabbt på kontot (jämfört med t.ex. ett vanligt banklån).

Hur ansöker man om ett SMSlån hos Meddelandelån Sverige?

Hos Meddelandelån Sverige finns det två olika sätt att ansöka om smslån:

Gör en ansökan via SMS (endast för existerande kunder

Ansök via internet (både för nya och existerande kunder)

När du ansöker via hemsidan ska du använda formuläret för att fylla i summan som du önskar låna och löptiden som du vill ha för lånet. Därefter ber vi dig att identifiera dig med hjälp av e-legitimation, personnummer eller PIN-kod (för existerande kunder). När du har gjort det kommer vår kundtjänst att kontrollera dina uppgifter. Om allt är i skick kommer lånesumman att utbetalas till ditt konto utan dröjsmål.

GD Star Rating
loading...
Meddelandelån Sverige erbjuder SMSlån och internetlån på mellan 500 - 10 000 kr, 8.5 out of 10 based on 4 ratings
Det här inlägget postades i Låneaktörer och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.