Kredit365.se – mikrolån trots betalningsanmärkning

cashtoyouCash2youAnsök här!

everydayplus

Everyday PlusAnsök här!
vivusVivusAnsök här!

Hos Kredit365.se drivs av Folkia AS, som är ett norskt företag vilket innehar licens från norska finansdepartementet att bedriva kredit- och finansverksamhet. Företaget erbjuder en hög nivå när det gäller service, snabbhet och tillgänglighet. De väl tilltagna öppettiderna gör det möjligt för dig att dagligen få hjälp med eventuella frågor.


Ansök om Sveriges enklaste sms lån hos Kredit365, här!

Snabba lån från 1000 till 5000 kronor

Företaget erbjuder snabba mikrolån på 1000, 2000, 3000, 4000 och upp till 5000 kronor. Målgruppen är personer som annars kan ha problem att anses kreditvärdiga. Hos Kredit365.se görs alltid en individuell bedömning på alla ansökningar där man kollar kundens betalningsförmåga. Betalningsanmärkningar behöver därför inte betyda avslag som hos flera andra bolag. De grundläggande kraven för att kunna få ett snabblånlån hos Kredit365 är att du måste vara folkbokförd i Sverige och ha haft en taxerad inkomst på över 20 000 kr föregående år.

Betalningsanmärkningar?

Hos Kredit 365 måste inte en betalningsanmärkning betyda att du nekas lån. Det går bra att ansöka om sms lån med betalningsanmärkning. Många andra långivare ger ett automatiskt avslag till personer med betalningsanmärkning men Kredit 365 använder en annan typ av bedömning.

Utbetalningar

Företaget gör utbetalningar löpande under hela öppetiderna. Om du ansöker om ett mikrolån hos Kredit365.se en vardag innan klockan 13.00 finns pengarna på ditt konto samma eftermiddag. Ansöker du efter klockan 13.00 en vardag eller på en helgdag sätts pengarna in nästföljande bankdag. Du får alltid svar på din ansökan direkt på skärmen.

Hur går ansökan till?

Nya kunder ansöker via hemsidan www.kredit365.se. Ansökningsformuläret går snabbt att fylla i och kundtjänsten kontaktar dig sedan inom kort. Återkommande kunder kan ansöka direkt via sms.

Låneräntan är avdragsgill

Vid årsskiftet skickar Kredit 365 in uppgifter till Skatteverket angående hur mycket ränta du har betalat till dem. 30 procent av den ränta du betalat under ett år är avdragsgill.

Ett exempel: Ett snabblån på 5 000 kr har räntekostnaden 489 kr. 30% av detta belopp är avdragsgillt vilket innebär att du får dra av 147 kr i din deklaration.

GD Star Rating
loading...
Kredit365.se – mikrolån trots betalningsanmärkning, 9.7 out of 10 based on 3 ratings
Det här inlägget postades i Låneaktörer och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.