Folkia.se – låna snabbt 1000 – 3000 kr gratis

cashtoyouCash2youAnsök här!

everydayplus

Everyday PlusAnsök här!
vivusVivusAnsök här!

OBS: Folkia har bytt namn till Monetti, förutom detta är allt sig likt. Folkia erbjuder finansiella tjänster till en bred målgrupp med hjälp av den senaste tekniken. Ansök om lån till lägre kostnad jämfört med många andra aktörer på marknaden. Visionen är att att underlätta vardagslivet för kunderna. Intresset för små krediter utan säkerhet har ökat i snabb takt under de senaste åren. Folkia.se är en av de största på denna marknad. Med Lilla och Stora Folklånet hos Folkia.se kan du snabbt låna upp till 25 000 kronor.


Ansök om ett mikrolån och få snabbt svar hos Monetti (Folkia), här!

Många Svenskar är inte önskvärda som låntagare hos bankerna, i synnnerhet inte om man snabbt vill låna små belopp. Därför erbjuder Folkia små lån som är lätta att ansöka om. Syftet med ett mikrolån är att överbygga en tillfällig kontantbrist för människor som annars skulle ha svårt att hitta en lösning. Monetti.se lanserade sedan ett lån kallat ”Stora Folklånet”. Detta innebar att man kunde  erbjuda lån på upp till 25 000 kr med återbetalning på mellan ett till tre år. Den senaste tjänsten från Folkia kallas Folkgirot och den innebär ett sätt att skjuta upp betalningen av räkningar. Du kan pausa upp till fem räkningar på max 5000 kr. Mot en avgift betalar Folkia på förfallodagen och du betalar upp till sex veckor senare.

Såhär fungerar ett Folkialån:

Lilla Folklånet

Lilla Folklånet från Folkia innebär att du kan låna små belopp när du behöver pengar under kort tid. Ansökan kan göras via SMS eller internet och pengarnasätts sedan in på ditt bankkonto.

Det krävs att du:

Stora folklånet

När du behöver låna ett större belopp passar Stora Folklånet. Välj hur stort lån och vilken återbetalningstid du vill ha.

Det som krävs är att du:

  • Har en inkomst överstiger 120 000 kr om året
  • Är över 20 år
  • Genomgår en sedvanlig kreditprövning, det vill säga en förfrågan hos UC
  • Inte har några betalningsanmärkningar
  • Varit folkbokförd i Sverige de senaste två åren

Hos Monetti (Folkia) kan du snabbt låna 1000-3000 kronor, gör din ansökan, här!

GD Star Rating
loading...
Folkia.se - låna snabbt 1000 - 3000 kr gratis, 9.3 out of 10 based on 4 ratings
Det här inlägget postades i Låneaktörer och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.