Extrakredit – Ett av marknadens bästa snabblån på upp till 20 000 kronor

cashtoyouCash2youAnsök här!

everydayplus

Everyday PlusAnsök här!
vivusVivusAnsök här!

ExtraKredit är ett lånebolag som erbjuder snabblån/mikrolån på mellan 3 000 upp till 20 000 kr i längst 12 månader. Ansökan, som sker enkelt med BankID, är alltid kostnadsfri och du får besked direkt utan krångel. Månadskostnaden på ett lån hos Extrakredit ligger på från 297 kr och uppåt. Extrakredit satsar hårt på att kunna erbjuda flexibla lån både i storlek och löptid. Ambitionen är att kunna erbjuda marknadens bästa konsumentkrediter.

Dessa krav ställer Extrakredit på dig för att du ska beviljas ett lån:

Hur gör jag rent praktiskt för att låna hos Extrakredit?

Så fort din registrering är klar behöver du bara gå till fliken ”Ansök om lån” på deras webbplats, där fyller du i hur mycket du vill låna inom den begränsning som är satt för dig. Sen väljer du hur lång tid du vill att återbetalningsperioden ska vara på. Du kan klicka på ”räkna ut” för att se vilken månadskostnad det blir. När du är nöjd godkänner du busenkelt lånet med din BankID eller e-legitimation. Om allt stämmer betalas lånet ut direkt till det kontonummer som du uppgett.

Fördelar för dig som tar ett lån hos ExtraKredit

Kreditprövning, vad innebär det?

När du ansöker om ett lån hos Extrakredit får du fylla i ett ansökningsformulär med frågor gällande din nuvarande ekonomiska situation. Denna information, i kombination med en kreditupplysning från Bisnode, använder Extrakredit till att utvärdera om du kommer att kunna betala tillbaka pengarna som du lånar. Utifrån detta bestäms även hur mycket du kan beviljas att låna. Alla finansiella institut måste enligt konsumentkreditlagen genomföra en kreditprövning på varje individ som ansöker om ett lån. Syftet med kreditprövningen är att säkerställa att låntagaren har en rimlig möjlighet till att återbetala den ansökta summan.

GD Star Rating
loading...
Extrakredit - Ett av marknadens bästa snabblån på upp till 20 000 kronor, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
Det här inlägget postades i Låneaktörer och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.