Kortlån.se – Billiga smålån utan säkerhet med enkel och snabb ansökan via BankID

cashtoyouCash2youAnsök här!

everydayplus

Everyday PlusAnsök här!
vivusVivusAnsök här!

Kortlån.se ägs och drivs av Grandvik AB som är ett privat bolag registrerat hos Finansinspektionen. För att ansöka om ett lån hos Kortlån måste du registrera dig som kund. Detta gör du snabbt och enkelt på deras webbplats. För att säkerställa din identited använder man sig bl.a. av BankID. Du kan använda BankID både via mobilen eller datorn, ansök här! För att Kortlån.se skall kunna betala ut ett lån krävs det även att du som kund fyller i dina kontouppgifter.

När du verifierat din identitet och fyllt i dina kontouppgifter kan du ansöka om ett lån hos Kortlån.se. En ansökan går till på följande vis. Du väljer det belopp du vill ansöka om, anger önskad återbetalningstid samt genomgår en grundläggande kreditprövning. Därefter får du snabbt upp ett besked direkt på skärmen.

Gratis ansökan

Ansök om ett lån idag. Hos Kortlån.se är det alltid helt kostnadsfritt att ansökan om ett lån och du får besked omgående. När du ansöker om ett lån kommer en bedömning att göras om Kortlån.se anser att man kan bevilja dig ett lån. Det kommer tas en kreditupplysning från Bisnode. Oavsett om din ansökan beviljas eller inte så kostar det dig absolut inget att söka. Inga uppläggningsavgifter tillkommer, du betalar endast ränta på lånet.

GD Star Rating
loading...
Kortlån.se - Billiga smålån utan säkerhet med enkel och snabb ansökan via BankID, 7.8 out of 10 based on 4 ratings
Det här inlägget postades i Lån med mobiltBankID och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.